zo 15 mrt 2020 - 14.30 u

ZondagGasten #9 - Carla Kogelman, Jo Broekx e.a.

Buitenspelen!
zo 15 mrt 2020
14.30 u
  • zo 15 mrt 2020
    14.30 u
    parketzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Wat voor spelomgeving willen we voor onze kinderen? Kan dit ook een plaats zijn voor fantasie en avontuur? Welke vrijheid willen en kunnen we onze kinderen daarin geven? Hoeveel verantwoord risico zijn wij bereid te geven en te aanvaarden? 

Deze editie van ZondagGasten kadert in het project PLAYGROUND. De Nederlandse bekroonde fotografe Carla Kogelman resideert in 2019 enkele maanden in Hasselt. Ook de studenten architectuur van de UHasselt gaan o.l.v. Jo Broekx creatief en uitdagend aan de slag met het ontwerpen van ‘andere’ speelpleinen. 

WARME OPROEP 
Ook dit thema ligt zoveel ouders en grootouders nauw aan het hart. Vandaar dat we je ook hier graag de kans geven ons een naam voor een derde spreker voor te stellen. Stuur daarvoor uiterlijk vóór 22 november 2019 een mailtje met die naam en een korte verantwoording aan riet.jaeken@ccha.be.

credits

presentatie Guido Wevers / © Carla Kogelman

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring