ma 22 okt 2018 - vr 21 dec 2018

Siska Baeck - vooronderzoek 2018

residentie: 22 okt-2 nov 2018 - 10-21 dec 2018
ma 22 okt 2018
-
vr 21 dec 2018
  • ma 22 okt 2018
    -
    vr 21 dec 2018
    HET LAB
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

biografie
Siska Baeck (°1993) schrijft, speelt en maakt theater. Ze studeerde drama (KASK School of Arts, Gent) en filosofie (KU Leuven en FU Berlin). Siska’s artistieke praktijk wordt gedreven door een onderzoek naar de complexe verbindingen tussen macht, geweld, wreedheid, liefde, seksualiteit, intimiteit, maatschappij en (pop-)cultuur. Siska werkt geregeld samen met o.a. Jan Martens, Bára Sigfúsdóttir, Marc Vanrunxt en Ilse Ghekiere. Op vraag van Krokusfestival 2018 maakte ze in een slaapkamer bij een kind/gezin thuis Als de deur gesloten is moogt ge niet binnen komen (anders misschien wel).


projectomschrijving
Wat als je voelsprietjes niet meer zo goed lijken te werken? Wat gebeurt er als je iets denkt te voelen, maar tegelijkertijd voelt hoe anderen er anders over voeldenken? In het najaar van 2018 start Siska Baeck onder de vleugels van HET LAB een vooronderzoek naar een voorstelling voor 8+. Samen met kunstenaar-muzikant Alan Van Rompuy waagt ze zich aan een muzikale science-fiction voorstelling die zich laat inspireren door het werk van de Amerikaanse science-fictionschrijfster Octavia Butler. Zo vervagen ze de grenzen tussen denken en voelen, realiteit en fantasie, spreken en zingen, dansen en stilstaan.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring