Bye Bye Baby

MAAS theater en dans
di 19 feb 2019
13.30 u
  • di 19 feb 2019
    13.30 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Er komt een dag dat je afscheid neemt van je grenzeloze fantasie en je kindertijd. Het is het moment dat je imaginaire vriendje niet meer mee mag naar verjaardagfeestjes. Dat je de knuffels van het bed haalt en in een doos op zolder wegstopt. Dat je de geheimtaal met je buurjongen vergeet. Dat je je begint te schamen voor dagdromen waarin je kunt vliegen en met de dieren kunt praten. Maar lukt het om in één keer je fantasie te doden?
 

Bye Bye Baby is een spektakel vol illusies die ontmaskerd worden: van simpele goocheltrucs tot grootse effecten met rook en glitters. De speelvloer is bedekt met een enorm springkussen. Wat als je wilt springen, maar je van jezelf moet blijven staan?
 

de makers
Theatermaker, acteur en performer Nastaran Razawi Khorasani maakte eerder voorstellingen bij Maas theater en dans, het grootste structureel gesubsidieerde jeugdtheatergezelschap van Nederland. Haar voorstellingen zijn erg fysiek te noemen en leunen aan bij de performance-kunst.

theater/dans/performance / lager onderwijs 3de graad / max. 250 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

idee & spel Nastaran Razawi Khorasani / © Roosmarijn Knijnenburg

maastd.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring