De passant

Laika
do 24 jan 2019
10.30 u
  • do 24 jan 2019
    10.30 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Hoe maak je een huis tot je thuis. Hoe lang duurt het voordat je je ergens thuis voelt?
 

Thuis is overal hetzelfde maar tegelijk overal verschillend. Sommige mensen voelen zich overal thuis. Anderen zijn er hun hele leven naar op zoek, zwervend van hot naar her, vol verlangen naar een plek om te blijven en eindelijk thuis te komen. Maar wat is dat eigenlijk, thuis?
 

De passant is visueel, dansant en energiek woordeloos theater. De voorstelling ging in première tijdens het Krokusfestival (2017) en werd bijzonder warm onthaald door pers en publiek. Sindsdien tourt hij uitgebreid in binnen- en buitenland.
 

de makers
Laika hoeven we bijna niet meer aan je voor te stellen. Eerder stonden ze hier met Opera Buffa, Zigzagkind (Krokusfestival), NIPT, Cyrano, Een dame in de kast, Cowboys huilen niet, e.a.
 

Voor De passant ging Michai Geyzen praten met kinderen van allochtone origine die hier geboren zijn, met jongeren die hier als vluchteling zijn gestrand en met kinderen van gescheiden ouders die laveren tussen hun huis 'hier' en hun huis 'daar'.

theater/dans / lager onderwijs 2de graad / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

 

lesmap

credits

regie & concept Michai Geyzen / spel Ephraïm Cielen, Helder Seabra/Javi Ojeda, Boris van Severen/Patrick Vervueren & Robbert Vervloet / muziek Ephraïm Cielen / kostuums Vick Verachtert / decor Stef Stessel / dramaturgie Mieke Versyp / licht Pieter Smet / techniek Thomas Stevens & Rik Van Gysegem / © Kathleen Michiels

laika.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring