Gewoon held

Het Laagland
di 8 jan 2019
13.30 u
  • di 8 jan 2019
    13.30 u
    theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Vier superhelden houden het voor bekeken. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. En aan al die torenhoge verwachtingen voldoen. De helden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man!
 

Maar de overgang valt niet mee. Wanneer het superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken de vier waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Niet meer de sterkste zijn, mag dan fijn zijn. Maar een jampotje niet open krijgen, dat is toch een beetje gênant. En falen? Doodeng!
 

Deze vier voorheen-superhelden gaan een 'mission impossible' aan. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort.
 

de makers
Het Nederlands-Limburgse gezelschap Het Laagland kennen we vooral van hun familievoorstellingen in CCHA: verhalend, gelaagd en energiek. Nu kan j e hen ook met de klas aan het werk zien. Na Joris & De Drakentemmers (winnaar Zapp Theaterprijs) brengt Het Laagland opnieuw een heldenvoorstelling, in een regie van Lennart Monaster (Bezoek voor Beer, De Kleine Cowboy).

theater / lager onderwijs 2de graad / max. 250 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

concept & idee Inèz Derksen / regie Lennart Monaster / schrijfadvies Benny Lindelauf / dramaturgie Ludo Costongs / spel Folmer Overdiep, Gijs Nollen, Kiki van Aubel & Aafke Buringh / vormgeving Douwe Hibma / kostuums Liesje Knobel / © Joost Milde

hetlaagland.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring