Binnenbeest

De Dansers
di 8
januari

Achterop de speelvloer staat een laboratoriumtafel met kolven, bekers en erlenmeyers onder een grote stellage die lijkt op een groot klimrek. Het beeld valt precies samen waar het hier om draait: mogen grote mensen dan echt nooit meer spelen? Moeten zij het ‘beest’ in hun binnenste voor altijd leren opsluiten? Dan maar liever een kind, toch? Soms verandert dat in een vrij veulen dat door de weide galoppeert, andere keren in een wilde aap in de gordijnen, soms in een logge dinosaurus en dan weer in een mooie prinses.
 

Binnenbeest is een ode aan alle ‘wilde’ kinderen (en volwassenen). Energiek, speels, verfrissend, uitdagend, humoristisch, plezierig: dat is Binnenbeest!
 

de makers
De Dansers zijn een groep jonge dansers en muzikanten die voorstellingen maken met een verfrissende mix van opzwepend acrobatische dans en knappe live muziek. Pokon, The Basement, Roest, wij zijn helemaal gewonnen voor de speelse en energieke esthetiek van deze bende en tonen je ook graag dit Binnenbeest.

dans / lager onderwijs 1ste graad / max. 250 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

van & met Yeli Beurskens, Katerina Dietzova, Yoko Ono Haveman, Blazej Jasinski & Youri Peters / muziek Guy Corneille / coaching Irene van Geest & Klaus Jürgens / © Moon Saris

dedansers.com

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten