Drie sterke vrouwen

Walpurgis
ma 26 nov 2018
10.30 u
  • ma 26 nov 2018
    10.30 u
    parketzaal 1
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Spierballen en een dikke nek, dat zijn de grootste troeven van de beroemde worstelaar, genaamd ‘Eeuwige Berg’. Als hij een uitnodiging krijgt om deel te nemen aan een wedstrijd in het keizerlijk paleis, is hij er zeker van dat hij zal winnen. Tot hij op zijn weg drie vrouwen ontmoet en de moed hem in de schoenen zakt.
 

Na Prinses Turandot (2011) en Fidelio (CCHA, 2016) laat regisseur Judith Vindevogel ons weer kennismaken met de fascinerende en boeiende wereld van het muziektheater met percussie, koto, zang en beeld. Een wereld ook waarin Aziatische en westerse elementen organisch verweven worden. Drie sterke vrouwen, 40% sprookjeswereld, 30% muziek, 30% beeld, 100% voor jong en minder jong!
 

de makers
Avontuurlijk, verrassend en ontroerend: zo klinkt het Antwerpse muziektheater-gezelschap Walpurgis op zijn zoektocht naar de muzikaliteit van het theater en het theatrale van de muziek. En dan is er nog Sarah Yu Zeebroek: dochter van Kamagurka, maar op de eerste plaats kunstenares, muzikante én illustratrice.

muziektheater/opera / lager onderwijs 1ste graad / max. 120 / leerling € 4 /
individueel € 8

 

lesmap

credits

tekst, regie & stem Judith Vindevogel / compositie, percussie & koto Tsubasa Hori / live tekeningen Sarah Yu Zeebroek / scenografie Stef Depover / bewegingsadvies Fumiyo Ikeda / extern oog Paula Stulemeijer / © Sarah Yu Zeebroek & Stef Depover

walpurgis.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring