Drie sterke vrouwen

Walpurgis
ma 26
november

Spierballen en een dikke nek, dat zijn de grootste troeven van de beroemde worstelaar, genaamd ‘Eeuwige Berg’. Maar Kimiko, haar moeder en haar grootmoeder leren hem dat echte kracht niet alleen een kwestie is van spierballen en fysiek geweld, maar van focus en evenwicht.
 

Na Prinses Turandot (2011) en Fidelio (CCHA, 2016) laat regisseur Judith Vindevogel ons weer kennismaken met de fascinerende en boeiende wereld van het muziektheater met percussie, koto, zang en beeld. Een wereld ook waarin Aziatische en westerse elementen organisch verweven worden. Drie sterke vrouwen, 40% sprookjeswereld, 30% muziek, 30% beeld, 100% voor jong en minder jong!
 

de makers
Avontuurlijk, verrassend en ontroerend: zo klinkt het Antwerpse muziektheater-gezelschap Walpurgis op zijn zoektocht naar de muzikaliteit van het theater en het theatrale van de muziek. En dan is er nog Sarah Yu Zeebroek: dochter van Kamagurka, maar op de eerste plaats kunstenares, muzikante én illustratrice.

muziektheater/opera / lager onderwijs 1ste graad / max. 120 / leerling € 4 /
individueel € 8

credits

tekst, regie & stem Judith Vindevogel / compositie, percussie & koto Tsubasa Hori / live tekeningen Sarah Yu Zeebroek / scenografie Stef Depover / bewegingsadvies Fumiyo Ikeda / extern oog Paula Stulemeijer / © Chakky Kato

walpurgis.be

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten