De vervelende bus

Schippers&VanGucht
do 4 apr 2019
-
vr 5 apr 2019
Data & tickets
 • do 4 apr 2019
  10.00 u
  CCHA
  Geweest
 • do 4 apr 2019
  11.00 u
  CCHA
  Geweest
 • vr 5 apr 2019
  10.00 u
  CCHA
  Geweest
 • vr 5 apr 2019
  11.00 u
  CCHA
  Geweest
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Meer speeldata

Deze busrit, vervelend? Allerminst! De vervelende bus is een filmisch en muzikaal spektakel waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen.
 

Waarom duurt de ene minuut langer dan de andere? Wat zou jij doen als je de tijd even kon rekken? Staat de tijd dan stil? Of net niet?
 

Wanneer je je verveelt, lijken de minuten eerst in een slakkengangetje voorbij te kruipen. Maar dan ontstaat er iets bijzonders! Je krijgt ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die veel creatiever en frisser blijken te zijn dan je ooit had durven dromen.
 

Je kijkt je ogen uit, weet niet waar eerst te kijken. Heb je dat wel goed gezien? De vervelende bus is een visuele voorstelling vol humor en absurditeit, met animatie, theater, film en beweegbare elementen. Voor je het weet, maak je zelf deel uit van deze vreemde wereld en neemt je fantasie het van je over.
 

Laat de theaterzaal voor een keertje links liggen, neem met je klas plaats in een bus en geniet van een voorstelling op wielen.
 

Goed om weten: de bus verplaatst zich niet tijdens de voorstelling maar vormt het decor.
 

de makers
Schippers&VanGucht creëert opwindende en intieme theatrale portretten, op bijzondere locaties, in opvallend vormgegeven werelden. Molman (Krokusfestival 2017) en Held op sokken, respectievelijk gespeeld in een container voor CCHA en op school, oogstten veel positieve reacties. Ook Buiten dienst was te zien in Hasselt (Krokusfestival 2018).

theater/film / 2de & 3de kleuter / max. 30 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

concept Schippers&VanGucht / creatief team Jellie Schippers, Myriam Van Gucht, Arjen Klerkx, Joeri Cnapelinckx / chauffeur Maarten van der Pool / publieksbegeleiding Juup Luijten / © Moon Saris

schippersenvangucht.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring