Drie

BonteHond & MAAS theater en dans
16 okt 18
13.30 u
  • dinsdag 16 okt 18
    13.30 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Jonas, Johan en Jacob zijn een drieling. Ze zijn vier. Ze lopen weg van huis. Tot zover de feiten.
 

De oorzaak? De oudste is te vroeg geboren en heeft een paar 'losse draadjes' in zijn hoofd. Daardoor moet hij naar een speciale school. Maar de broertjes willen bij elkaar blijven.
 

Uit protest gaan ze dus op reis naar hun oom, waar ze ongetwijfeld met z’n drieën wel mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders.
 

Drie is een (h)eerlijke theatervoorstelling over de band tussen echte broers, over anders zijn, over zichzelf zijn.
 

de makers
BonteHond speelde vorig seizoen de succesvolle schoolvoorstelling Foei!. Eerder wisten ze ons al uit te dagen met Met Aap en beer (Gouden Krekel), Niet huppelen (Zilveren Krekel), Aaipet en Klucht. Ook MAAS theater en dans, Nederlands grootste structureel gesubsidieerde jeugdtheater, is een oude bekende. Samen vormen ze een straffe combinatie, 1+1 is 3!

dans/theater / 2de & 3de kleuter / max. 150 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

regie Dorien Folkers / tekst Bodil de la Parra / concept Matthijs Rümke / dramaturgie Carel Alphenaar / remake Judith Faas / spel Niek van der Horst, Freek Nieuwdorp/Erwin Boschmans en een derde acteur / © Kamerich & Budwilowitz - Eyes2

bontehond.nl & maastd.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring