za 22 dec 2018 - 15.00 u - 20.00 u

De notenkraker

Nationale Ballet Odessa
za 22 dec 2018
Vanaf 15.00 u
 • za 22 dec 2018
  15.00 u
  theaterzaal
 • za 22 dec 2018
  20.00 u
  theaterzaal
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Het Odessa City Theatre - opgericht in 1810 en later hernoemd naar Nationale Ballet Theater van Odessa - is één van de oudste opera- en ballethuizen van Europa. Grote musici als Tsjaikovski, Rimski-Korsakov, Caruso, Rachmaninov, Casals en Ysaÿe traden er op.
 

Het gezelschap en orkest specialiseren zich al meer dan twee eeuwen in de realisatie van spectaculaire klassieke ballet- en operavoorstellingen van internationale klasse. Techniek, kostuums, muziekuitvoering, decors én ontroering zijn van een zeldzaam hoog niveau en garanderen prachtige voorstellingen voor een publiek van alle leeftijden.
 

Na Sleeping beauty vorig jaar brengt het Nationale Ballet Odessa nu De notenkraker, hét magische sprookjesballet voor alle leeftijden en dé kerstklassieker voor de hele familie. Een absolute aanrader voor jong en oud in een prachtige versie met orkest en 110 medewerkers. Opnieuw: klassiek ballet zoals vandaag de dag nog zelden te zien is!

credits

naar het ballet in twee akten uit 1892 op muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski / oorspronkelijke choreografie Marius Petipa & Lev Ivanov / libretto naar een sprookje van E.T.A. Hoffmann

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring