cultuurcentrum Hasselt

publicaties & verdieping


programma 24/25


CCHA wil invulling geven aan een maatschappelijke taak die breder is dan het tonen en/of ondersteunen van kunst. Immers, kunst en cultuur zijn niet ‘van’ deze wereld, ze staan 'in' deze wereld! CCHA zet daarom diverse initiatieven op of werkt samen met verschillende partners. Participatie, verdieping, publiekswerking en inclusie staan hierbij voorop!

festival- en projectbrochures
CCHA maakt van de festivals Nordic night(s), Krokusfestival en Piano day(s) een eigen programmabrochure – zowel in print als online. Ook van een aantal projecten zullen brochures gratis ter beschikking gesteld worden.

inleidingen & programmabrochures
Bij heel wat concerten klassieke muziek voorzien we een programmabrochure met achtergrondinfo en/of is er een gratis inleiding. Ook bij een aantal theater- en dansvoorstellingen, evenals op de Get the Buzz-bussen, voorzien we gratis inleidingen. Deze gratis brochures worden de avond zelf uitgedeeld aan het publiek en zijn enkele dagen op voorhand beschikbaar op deze website.

zaalteksten tentoonstellingen
Bij alle tentoonstellingen voorzien we een gratis zaaltekst met inhoudelijke informatie over de expo én extra informatie over de kunstenaar(s).

artist talk (info via onze socials en nieuwsbrieven)
Bij een aantal fotografietentoonstellingen organiseren we een artist talk waarin je achtergrondinfo krijgt bij de expo, zeg maar tips, trics en nieuwtjes direct en live van de fotograaf.

nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van CCHA, het laatste nieuws en eventuele wijzigingen? Schrijf je dan in op onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.

Facebook & Instagram
Like ons en volg de laatste informatie, fotoverslagen van activiteiten en veel meer.
facebook.com/cultuurcentrumhasselt
instagram.com/cultuurcentrumhasselt
@CCHA/cultuurcentrumhasselt

facebook.com/krokusfestival
instagram.com/krokusfestival
@krokusfestival