cultuurcentrum Hasselt

Flexibel als het ware (6+)

Als het ware
za 26 apr 2025 - 15:00
za 26 apr 2025
15:00
  • za 26 apr 2025
    15:00
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Jos en José, een dynamisch duo op de fiets, zijn op reis. Maar wanneer ze per ongeluk een theater binnenrijden, worden ze geconfronteerd met onverwachte uitdagingen.

Gewapend met energierepen en waterflesjes in hun heuptassen en een bulk aan gereedschap in hun zakken, zijn ze normaal gesproken onverschrokken. Maar dit keer belanden ze in situaties die zelfs zij niet hebben kunnen voorzien. Hoe flexibel zijn ze eigenlijk?

Deze avontuurlijke roadtrip is losjes geïnspireerd op het verhaal van Odysseus. Deze Griekse held moest een jarenlange tocht maken om thuis te komen.

Als het ware maakt feestelijke en verrassende familievoorstellingen gebaseerd op bestaande verhalen. Hun heerlijke Eerlijk is eerlijk als het ware, gebaseerd op Bonnie en Clyde, was met veel succes op onze planken te zien in oktober 2023.

Ook nu staan ze borg voor een flink pakket aan feestelijk theater voor jong publiek met de waarschuwing: ook leuk voor ouders!

credits

concept & spel Marianne Kuijper & Job Raaijmakers / regie Anne Maike Mertens / muziek & geluid Rik Elstgeest / kostuums & rekwisieten Annemarie Klijn
theateralshetware.nl