cultuurcentrum Hasselt

Maan

Het WOLK
do 12 dec 2024
do 12 dec 2024

Mijn rugzak staat al klaar 
Een laatste keer nog in bed  
En dan reis ik naar daar  
  
Met een touwtje om te klimmen  
Of met grote vleugels op mijn rug?   
Luchtballonnen aan mijn haren  
Of bouw ik een gigantische brug?   
  
Niemand weet echt hoe het moet  
Met een raket door de lucht?   
Langs de Melkweg en de sterren  
Meteen tot daar in vogelvlucht  
 
Eén ding weet ik zeker  
Jij toont me de weg  
Helemaal tot aan het einde  
En ik slaapwel zeg...  
 
Het WOLK neemt je mee op een visuele ontdekkingstocht naar plekken waar je nog nooit bent geweest. Zet je schrap om mee te zweven naar het onbekende en voor een afscheid dat in de sterren staat geschreven. Maan is een beeldende belevingsvoorstelling voor de allerkleinsten waar ook jij nog van zal dromen.   
 
de makers 
Het WOLK is een jeugdtheatergezelschap dat het publiek even wil meenemen, weg uit de dagelijkse sleur, hoog boven de wolken waar magische beelden kunnen betoveren. Vorig schooljaar waren ze nog bij ons te gast met Vuil, een voorstelling die super goed onthaald werd door de scholen die kwamen kijken. We zijn dan ook bijzonder blij dat we het gezelschap opnieuw mogen ontvangen voor het wondermooie Maan.  
 
 theater / instappers, 1ste, 2de en 3de kleuterklas / max. 110 / leerling €4 / individueel €8 

onderdeel van

credits

van en met Saskia Verstiggel, Bert Van Wymeersch & Sarah Van Overwaelle / vormgeving Bert Van Wymeersch & Sarah Van Overwaelle / spelregie Danny Timmermans / lichtontwerp & technische uitvoering Jonatan De Vroede / muziek Bert Van Wymeersch / met de steun van Stad Dendermonde, CC De Ploter, CC Belgica, GC De Volkskring, CC De Plomblom & CC Emotia / (c) Astrid Shoots You
hetwolk.be