cultuurcentrum Hasselt

We gaan deur!

Nyira Hens, Bruno Vanden Broecke & Trappelend Talent
wo 27 sep 2023 - 20.00 u - 22.30 u
wo 27 sep 2023
20.00 u - 22.30 u
  • wo 27 sep 2023
    20.00 u - 22.30 u
    concert- & theaterzaal

Denk je met veel plezier terug aan de deurenkomedie Deurdedeurdeur van SKaGeN (CCHA, 2008 & 2015)? Dan hebben we goed nieuws! Nyira Hens en Bruno Vanden Broecke gingen opnieuw aan de slag met dit legendarische stuk en laten jong beloftevol acteertalent los op deze nieuwe versie met o.a. Gloria Boateng, vorig seizoen nog bij ons te zien in Dear Winnie. Maak je geen zorgen als je deze klassieker nog niet eerder zag: deze voorstelling is een must see voor iedereen! 

Het opzet is simpel: in We gaan deur! volgen we een amateurgezelschap bij hun generale repetitie. Ze krijgen het hard te verduren en één ding is glashelder: het gezelschap is nog lang niet klaar voor de première. 

Een secuur getimede absurdistische komedie vol verwarring, spelplezier en misverstanden waarbij niet enkel de personages maar ook het publiek op het einde van de avond buikpijn heeft van respectievelijk de stress en het lachen. Alles op scène ligt in duigen, maar je avond kan niet meer stuk. Beloofd! 

credits

creatie Michael Frayn (Noises Off) / spel Soukaïna Bennani, Gloria Boateng, An Clauwaert, Muhammed Hamid Khan, Jonathan Lambrechts, Saar-Niragire De Groof, Katy Jiminez, Elena Peeters & Timo Sterckx / regie Nyira Hens & Bruno Vanden Broecke / scenografie Geert Joosten & Bruno Herzeele / kostuums Vanessa Evrard & Nyira Hens / productie Het Laatste Bedrijf / © Koen Broos
trappelendtalent.be / hetlaatstebedrijf.be