cultuurcentrum Hasselt

Racines / Wortels (9+)

Anne-Cécile Chane-Tune
za 29 apr 2023 - 19:30 - 20:25
za 29 apr 2023
19:30 - 20:25
  • za 29 apr 2023
    19:30 - 20:25
    concert- & theaterzaal

Racines / Wortels is een fascinerende, zintuiglijke voorstelling waarin dans, beeldende kunst en de plantenwereld zich vermengen!

Papier, krijt, water, planten, licht, geluid en klei: met deze materialen nodigt de danseres ons uit om de onderkant van ijsbergen te ontdekken. We duiken hals over kop, of beter kop voor, de aarde in. In die onbekende wereld zijn we immers vrij om anders te kijken, luisteren en voelen.

Racines / Wortels is een fysiek en poëtisch landschap vol humor en vitaliteit, maar bovenal is het pure magie van lichaam en materie, beweging en lijn. Een fantastische, poëtische verkenning van de essentie, de roots, de handen in de humus, de aarde, het water, kortom: van het leven!

Anne-Cécile werd geboren op Réunion, studeerde dans in Lyon en woont al twintig jaar in Brussel. Ze werkte voor en met KVS, Ultima Vez/Vandekeybus, Miet Warlop, Félicette Chazerand, e.a.

credits

concept & spel Anne-Cécile Chane-Tune / regie-assistentie Zoé Joarlette / klank Sophie Berger / licht Fred Nicaise / kostuums Line De Munnynck / coach Bob Verschueren / coproductie Théâtre Le Marni, Maison des Cultures Molenbeek & Pierre de Lune / © Francis Nicolle
annececilechanetune.com