Naakt - NuDa Veritas

Isabelle Beernaert
zo 19 dec 2021 - 16.30 u
zo 19 dec 2021
16.30 u
  • zo 19 dec 2021
    16.30 u
    concert- & theaterzaal
    Geweest

Isabelle Beernaert is een Vlaamse choreografe, regisseur en scenografe. Ieder jaar opnieuw creëert ze een avondvullende danstheaterproductie met een authentiek verhaal dat het publiek aanspreekt en raakt. Voordat ze furore maakte als vaste choreografe bij So you think you can dance leerde Beernaert het dansvak 'the hard way'. Haar droom om met dans ook passievolle verhalen te vertellen in het theater kwam uiteindelijk uit. 

Ze weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Beernaert is een unieke choreografe met het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Haar choreografieën brengen tot leven wat elk mens doormaakt en op een bepaald moment voelt in het leven. Het publiek kan zichzelf herkennen in het gevoel en het verhaal dat op het podium wordt uitgebeeld. Naakt - NuDa Veritas is haar 11de productie.

Naakt. 

Een moderne dans-voorstelling op etnische muziek met een oerkracht. 
Puur, eerlijk, transparant, rauw. 

De dans tussen licht en duisternis, in de arena van het leven. 
De zoektocht tussen goed en kwaad. 
De balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, het goddelijke en het duivelse, gekleed en ongekleed.

Waar staan we nu?
In het licht. 
De spot gericht op ons.

We staan nu naakt,
in het oog van de waarheid.

NuDa Veritas

credits

script, choreografie, scenografie & regie Isabelle Beernaert / dans IB The Company (8 of 10 dansers) / lichtonwerp Mike Den Ottolander & Isabelle Beernaert / kostuums Sarah Pacini & Isabelle Beernaert / muziek Max Richter, Jeff Buckley, Joni Mitchell, Yasmin Levy, Le Trio Joubran, Lhasa de Sala e.a. / productie & organisatie Dancers On Stage / © Kim Vos
isabellebeernaert.com