Jukebox 2020

Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts & Nele Bauwens
di 5 apr 2022 - 20.00 u
di 5 apr 2022
20.00 u
  • di 5 apr 2022
    20.00 u
    concert- & theaterzaal
    Geweest

Mooie liedjes duren soms wel lang! 22 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met Jukebox 2000: een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oog springende Nederlandstalige liedjes en melodietjes. Alle kleuren en smaken passeerden de revue… van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over Ann Christy of John Terra. 

Ondertussen is het alweer 10 jaar geleden dat ze voor het laatst door Vlaanderen trokken en tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen: “Wanneer komen jullie nog eens terug met ‘den’ jukebox? Het was toch zo schoon.”

Daarom (en ook omdat ze toch zo graag die Nederlandstalige pareltjes zingen) schrapen Nele, Lucas en Tine voor de aller allerlaatste keer hun keeltjes om hun liefde voor het Nederlandstalige lied te delen met het publiek. Met opnieuw 100 keuzemogelijkheden waaruit je vooraf online, maar ook de avond zelf, kan kiezen.

Jukebox 2000 is als bladeren in het familiealbum terwijl je lief twee uur over je rug streelt.

De Standaard

credits

met Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts & Nele Bauwens / orkestleider, piano & keyboards Jan Van Looy / 10-koppig orkest ntb / © Pol Deroo
jukebox2020.be