cultuurcentrum Hasselt

De vrouw die zich verslikte in haar ondergoed (en andere onwaarschijnlijkheden) (6+)

DE MAAN
za 2 apr 2022 - 14.00 u - 15.00 u
za 2 apr 2022
14.00 u - 15.00 u
  • za 2 apr 2022
    14.00 u - 15.00 u
    CCHA - kleine theaterzaal

Een lege kamer met een gat in de vloer en een omgevallen stoel. Wat is hier gebeurd? Een tafel die in twee is gezaagd en alle fotokaders zijn omgedraaid. Wat is hier gebeurd? Een overgelopen bad en een raam dat open staat. Wat is hier gebeurd? 

Maak je op voor een vreemd avontuur: we verdwijnen in miniatuurwereldjes waarin alles mogelijk is. Begeleid door een koor van kinderstemmen gaan we op ontdekking door deze ruimtes waarin niets is wat het lijkt. Door de wereld te verkleinen, vergroten meteen alle mogelijkheden. 

Deze voorstelling (met meteen de origineelste titel van de afgelopen seizoenen) is dan ook een speelse en uitdagende uitnodiging om samen te kijken naar hoe wij kijken. Niets is immers wat het is, tenzij je het anders bekijkt. Of zoiets.

De afgelopen jaren speelde Greet Jacobs in verschillende producties van DE MAAN (Uilskuiken en takkeling, Bonte nacht, Raya en Planeet Nivanir). Sinds 2020 maakt ze deel uit van de artistieke kern van het gezelschap maar werkt ze verder ook nog met Studio Orka, BRONKS, hetpaleis, Ballet Dommage... 

credits

van & met Greet Jacobs & Salomé Mooij / figuren Katinka Heremans & Paul Contryn / © Diego Franssens
demaan.be