cultuurcentrum Hasselt

heel-huids

Nat Gras
ma 10 mei 2021
ma 10 mei 2021

voelen voelen vel voelen
woelen woelen haar woelen
grote bos, helemaal los
lange benen… zijn nu verdwenen 

Mijn arm is bruin, en die van jou? Ik heb blonde staartjes, en jij? Een sterrenhemel van sproetjes, een rilling met kippenvel, de lijn van een litteken, de plooi van een lachrimpel. Een kale knikker. Een grote bos. Blond, bruin, grijs of blauw? 

Voor jonge kinderen behoren huid en haar tot de dagelijkse ontdekkingen. Later worden haar en huid deel van onze identiteit. Heel-huids laat beide werelden ineen vloeien, die van jong en oud, die van huid en haar, die van uiterlijk en innerlijk. 

de makers
Nat Gras maakt voorstellingen die je wenkbrauwen doen fronsen, je mondhoeken omhoog trekken of je ogen doen opensperren. Door dansers met een beperking te begeleiden in hun dansontwikkeling werken ze mee aan een inclusievere dansscene. Nat Gras danst graag voor een bijzonder publiek met buitengewone dansers.

dans / 1ste en 2de kleuter / max. 80 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

choreografie Goele Van Dijck & dansers / dans Caroline D'Haese, Samuel Baidoo & Goele Van Dijck / muziek Jochem Baelus / scenografie & kostuums Nikè Moens / licht Frank Haesevoets / productieleiding Kosmonaut / coproductie HET LAB / © Samuel Baidoo
natgras.be