Wars

Tal en Thee
vr 8 okt 2021 - 13.30 u
vr 8 okt 2021
13.30 u
  • vr 8 okt 2021
    13.30 u
    kleine theaterzaal
    Geweest

Aan de rand van een bruisende grootstad, in de haven, woont Wars, een bonkige man. Hij is een eigenzinnige kraandrijver en dwarsdenker die samen met zijn dochter Luttel hoog in een kraan woont. De kleine Luttel beweegt zich vrij door dit ruwe onbehouwen stukje stad en keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers, dopjes en vuursteentjes. Tot ze op een dag iets vindt dat niet in haar jaszak past en beweegt, een wezentje dat ze niet meteen kan thuisbrengen. 

Live muziek, zang, poppenspel en een animatiefilm verwoorden, verbeelden en verklanken deze gloedvolle fonkelende wereld. Een muzikaal en visueel verhaal dat zich leest als de afdruk in een vuursteentje:  caleidoscopisch fabelachtig fascinerend. 

de makers
Tal en Thee maakt ritmisch gemonteerde, multimediale voorstellingen en verknoopt verschillende disciplines met elkaar, zoals muziek, animatiefilm, videokunst, (poppen)spel en/of geluidskunst. Zowel jong als oud brengen ze in visuele vervoering. In 2021 viert Tal en Thee zijn tiende verjaardag. In dit feestjaar brengt het gezelschap makers en spelers uit eerdere voorstellingen samen, aangevuld met nieuw jong talent.

theater - multimediaal  / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
1ste graad lager

credits

concept & spel Maarten Van Aerschot & Reineke Van Hooreweghe / muziek Toon Van Mierlo & Pascale Rubens / zang Bas Van Damme / animatiefilm Jeroen Ceulebrouck & Sofie Vandenabeele / poppen Evelyne Meersschaut / technisch ontwerp Robbe Mols / © Jeroen Ceulebrouck
talenthee.be