This side up

BATMAT
vr 19 nov 2021 - 13.30 u
vr 19 nov 2021
13.30 u
  • vr 19 nov 2021
    13.30 u
    kleine theaterzaal
    Geweest

Ze wonen met z’n vieren in een doos die nog nooit open is geweest. Alles loopt gesmeerd in hun kleine, veilige wereld. Tot de doos openvalt! Daar staan ze dan: geconfronteerd met zoveel meer wereld en met… het publiek.  voor het eerst worden ze bekeken, maar willen ze wel gezien worden? 

Wat volgt is een zenuwachtig en een tikkeltje absurd humoristisch spel van verstoppen en verdoezelen. Toch zijn ze ook nieuwsgierig. Gaan ze terug naar hun veilige wereld of durven ze ook de echte wereld aan? 

This side up is een grappige, woordeloze en beeldende voorstelling over momenten waarop je een vlieg op de muur zou willen zijn of (bij ander inzien) toch maar liever lekker wil rondvliegen. 

de makers
De oprichting van BATMAT is het gevolg van een goed draaiende artistieke samenwerking van vier jonge makers die besloten om hun zin, enthousiasme en krachten te bundelen om een eerste voorstelling te creëren. BATMAT zoekt vanuit de verschillende achtergronden van de makers naar een eigenzinnige en sprekende beeldtaal die uitmondt in frisse en fysieke theatervoorstellingen. 

theater - dans / 2de & 3de kleuter / max. 120 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

van & met Carli Gellings, Heleen Desmet, Sabien Van Moorter & Silke Verslype / scenografie Timme Afschrift / muziek Jan Van Balen / kostuums Lotte Stek / lichtontwerp Hans Rigouts / coaching Bram Kelchtermans / coproductie HET LAB Hasselt / met steun van 30CC, c- mine & Fameus
batmat.be