zo 15 dec 2019 - 20.00 u

Fırat Tanış

Gelin Tanış Olalım
zo 15 dec 2019
20.00 u
  • zo 15 dec 2019
    20.00 u
    theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Fırat Tanış is kunstenaar, muzikant, componist, songwriter, scenarioschrijver, filmregisseur, acteur, schrijver en muzikant: oftewel een artistiek duizendpoot. Hij begon zijn carriere als songwriter, componist en schrijver. In 2002 maakte hij de overstap naar de film- en televisie wereld. Het grote publiek kent hem van zijn laatste rol in de populaire serie İstanbullu Gelin. Sinds zijn overstap werkte hij aan zijn snel groeiende, indrukwekkende cv.

Op 15 december staat deze artiestieke duizendpoot in CCHA met zijn nieuwste toneelstuk Gelin Tanış Olalım, geschreven en geregisseerd door Prof. Dr. Semih Çelen.

Het succesvolle stuk dat in heel Turkije in een mum van tijd uitverkocht was, zit vol symboliek en culturele verwijzingen naar de Anatolische geschiedenis en folklore met toespelingen naar de huidige maatschappij en zijn problematiek.

Vergeet alles om je heen, kruip diep in je stoel en laat je meeslepen naar het oude Anatolië, in het hart van het moderne hedendaagse Turkije.

"Tanışalım da işi kolay kılalım, sevelim sevilelim zira bu dünya kimseye kalmaz." 

Farklı kültür ve yörelere ait 11 türkünün de yer aldığı gösterinin yazarı Prof. Dr. Semih Çelenk, Yunus’u rehber edinmiş bu yol hikayesini yazarken. 

“Bu yol uzaktır, menzili çoktur,
Geçidi yoktur derin sular var." 

Aradığımız sır belki de hiç tahmin edilmedik kadar kolay bir yerde saklıdır. 

80 dakikalık sürede Fırat Tanış 11 türkü söylerken, oyunculuğuyla sözü şiiri müziği enfes yorumuyla harmanlıyor ve seyircisine adeta bir terapi vadediyor."

credits

organisatie Sanat Entertainment & Gise Organizasyon

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring