za 7 mrt 2020 - 20.00 u

Het Zesde Metaal

za 7 mrt 2020
20.00 u
  • za 7 mrt 2020
    20.00 u
    Muziekodroom
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Driewerf hoera, Het Zesde Metaal is terug! Dit najaar krijgen we (eindelijk!) een nieuw album. Skepsels wordt de opvolger van het immens succesvolle album Calais uit 2016.

De bijhorende tournee telde 140 (!) concerten en was goed voor meer dan 30.000 (!) verkochte tickets. De groep versierde een plaats op festivals zoals Rock Werchter, Cactus en Dranouter en mocht ook 1 gouden plaat en 2 MIA’s in ontvangst nemen. Ondertussen behoren liedjes als Naar de wuppe en Ploegsteert tot het collectieve geheugen.

Het Zesde Metaal werkte zich in de laatste jaren op tot één van de meest gerespecteerde bands die ons land rijk is. Ze strooien met persoonlijke verhalen en trefzekere karakterschetsen die bij momenten heftig, confronterend en behoorlijk wrang klinken. Op nieuwe single Tid van ton is dat niet anders.

De song doet in elk geval al reikhalzend uitkijken naar Skepsels. En naar hun nieuwe passage in Hasselt: na CCHA in het najaar van 2018, ditmaal bij AMP-partner Muziekodroom.

onderdeel van
AMP

credits

© Ramy Moharam Fouad
hetzesdemetaal.be
 

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring