vr 20 mrt 2020 - 13.30 u

Collectief dOFt

Kapottepoppenkoppen
vr 20 mrt 2020
13.30 u
  • vr 20 mrt 2020
    13.30 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Kapottepoppenkoppen gaat over grote mensen met grote wensen. Mama, papa en nonkel zijn trots op hun kleine meid. Tot ze ontdekken dat meid geen enkel probleem heeft. En geen probleem hebben, dat is een probleem! Ze beslissen op zoek te gaan naar het idyllische Ergens, een plaats waar problemen niet bestaan. Maar hoe bereik je Ergens? Hoe ziet Ergens eruit? En is Ergens wel zo mooi als het lijkt?

In hun absurde pogingen Ergens te bereiken, worstelen de leden van het ‘gezin’ met zichzelf, elkaar en hun onrealistische verwachtingen. En alles loopt verkeerd. Maar dan zijn de volwassenen uitgeput, uitgeblust, uitgedraaid en worden ze plotsin zichzelf gekeerd. Ze stoppen met roepen en worden weer stil. Meid vindt haar roeping en ontdekt wat ze wil...

de makers
Collectief dOFt - uit te spreken als ‘d of t’, met de d van dans en de t van theater - creëert voorstellingen met eigen spellingsregels. Net zoals je je soms afvraagt of een woord geschreven is met een ‘d’ of een ‘t’, kan het publiek twijfelen bij een dOFt- voorstelling over de exacte discipline: is het nu dans of theater? Collectief dOFt is een dynamisch, ambitieus, Leuvens danstheatergezelschap en maakt verrassende en uitdagende voorstellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

theater - dans / max. 170 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

dans & spel Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke & Kaat Van Eyken / tekst Jasper Dreesen / muziekcompositie Jonas Vermeulen / dramaturgie Marie Peeters / kostuums Siska Bouwen / lichtontwerp Daan Tytgat / met steun van Artforum, 30CC & stad Leuven
doft.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring