vr 15 nov 2019 - 13.30 u

Esther de Koning

Ping - Het blauwe uur
vr 15 nov 2019
13.30 u
  • vr 15 nov 2019
    13.30 u
    parketzaal 1
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Ping woont samen met haar opa en oma op het eiland. Pings vader is zoek en haar moeder woont in Mexico met haar nieuwe man. Ping gaat vaak naar het strand, al voordat de zon opkomt. Het blauwe uur noemen ze dat. Ze wacht op haar vader. Is hij de zee ingelopen en woont hij nu bij de alienetjes? Wat betekenen die mysterieuze boodschappen die hij stuurt?

Het duurt Ping allemaal te lang en ze besluit om zelf op zoek te gaan. Ze ontmoet de geheimzinnige Ismaël die het strand af struint op zoek naar schatten. En een pratende, stelende meeuw… Maar is wat Ping vertelt ook echt gebeurd? Buurvrouw Toos zoekt het uit. Daar is ze tenslotte  politieagente voor!

Ping - Het blauwe uur is een cabareteske,humoristische, tikkeltje absurdistische verteltheatervoorstelling die iedereen meeneemt in de meest verrassende associaties en kronkelende vertellijnen. Ping ging met heel veel succes in Belgische première tijdens Krokusfestival 2019. Nu kunnen we verder genieten van de onwaarschijnlijke avonturen van Ping in deze vervolgaflevering.

de maakster
Actrice en schrijfster Esther de Koning heeft in de afgelopen jaren bekroonde solovoorstellingen voor jeugd en familie gemaakt: Mie, Van binnen moet je wezen, Goed vallen en Oervrienden.

Esther de Koning maakt eerlijke, tragikomische voorstellingen in een cabareteske stijl waarbij zij haar eigen teksten schrijft en speelt. Grote onderwerpen weet ze licht en helder te brengen. Voor haar werk ontving zij o.a. de 1000 Watt Lichtpuntprijs, de Vuurvlieg en VSCD-prijs 'Zilveren Krekel'.

theater / max. 120 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

concept, tekst & spel Esther de Koning / © Branko Popovic 
facebook.com/esther.dekoning.75

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring