di 14 jan 2020 - 10.30 u

Tg. Winterberg/STIP Theaterproducties

Meneertje Meer
di 14 jan 2020
10.30 u
  • di 14 jan 2020
    10.30 u
    parketzaal 1
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Daar zit hij dan. De grootste vis is gevangen, aan het grootste ijsje is gelikt en hij is de snelste van iedereen. Hij heeft ze allemaal verslagen, afgetroefd en het nakijken gegeven. De muur van zijn huisje hangt vol met fotobewijs. Allemaal door Meneertje Meer in zijn eentje gedaan. Maar… alleen is maar alleen. Totdat uit de spiegel zijn evenbeeld stapt. En nog een. En nog een. Al gauw worden er bovendien tientallen Meneertjes Meer bezorgd, ze duiken overal op en allemaal willen ze maar een ding: meer! Nee: MEER!

Meneertje Meer is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mark Haayema. Samen met medepoppenspeler Marlyn Coetsier toont Haayema hier een uiterst inventieve moderne variant op poppenkasttheater in een kijkdoosachtig decor. Bovendien is het decor subtiel inventief en het poppenspel energiek, humoristisch en perfect van timing.

de makers
Tg. Winterberg maakt energieke en visuele voorstellingen, vol krachtige beelden met een rijk palet aan poppen, objecten en acteurs in vindingrijke en poëtische voorstellingen. Zowel Sterrenwachter als In de manschijn werden enthousiast onthaald (theaterkrant.nl ****), genomineerd voor de Gouden Krekel 2018 en winnaar van de Zilveren Krekel voor ‘meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie 2018’.

theater - figurentheater / 2de & 3de kleuter / max. 90 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

tekst Mark Haayema / regie Job Raaijmakers / spel Marlyn Coetsier / © Kamerich Budwilowitz
tgwinterberg.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring