di 8 okt 2019 - 13.30 u

Het Laagland & Sally Dansgezelschap

Vreemde eend
di 8 okt 2019
13.30 u
  • di 8 okt 2019
    13.30 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Alles is netjes, rustig en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Het leven gaat er zijn gangetje. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen. Met de komst van deze vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet en de buurt getest. Staan zij open voor deze nieuweling? Is er wel plek op het picknickkleed voor een derde persoon? En wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend?

Een toegankelijk, herkenbaar en waardevol verhaal over de impact van elkaar buitensluiten vanuit een angst voor het en de onbekende in plaats van uit te gaan van onze nieuwgierigheid.

Vreemde eend is een reprise van de versie die 10 jaar geleden al toerde, een speelse mix dus van dans, zang en spel over een onderwerp dat echt wel (weer) brandend actueel is.

de makers
Het Laagland is het grootste jeugdtheatergezelschap uit het zuiden van Nederland. Vanuit hun thuisbasis Sittard waren ze met vooral verhalende tekstvoorstellingen al vaker bij ons, denk aan Joris en de drakentemmers en De kleine cowboy. Nu werken ze samen met SALLY Dansgezelschap dat sinds 2013 in Maastricht huist van waaruit ze dansproducties en interactieve dansprojecten voor jong publiek opzetten.

theater - dans / 2de & 3de kleuter / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

choreografie Stefan Ernst / regie Inèz Derksen / dans Patrizio Bucci, Aafke Buringh & Gijs Nollen / vormgeving Janco van Barneveld / kostuums Mieke Kockelkorn / muziek Stefan Ernst Spel / © Tycho Merijn
hetlaagland.nl & sallydansgezelschapmaastricht.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring