Thomas Vandenberghe

zo 8 dec 2019
-
zo 2 feb 2020
  • zo 8 dec 2019 - zo 2 feb 2020
    fotogalerie
    vrije toegang
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Thomas Vandenberghe maakt kleine, intieme foto’s als een soort dagboek van zijn leven. Zijn werk behandelt zowel de psychologie van het beeld als de psychologie van relaties en wordt gedreven door verlangen, liefde en verlies. Door de behoefte om zich te verzoenen met wat eens was, maar misschien nog meer met wat had kunnen zijn - maar dat is het nooit en zal het nooit zijn. Herhaald, vervaagd of zelfs gescheurd, gekrast of gesneden, dragen zijn gelatine zilverdrukken het aangrijpende bewijs van een voortdurend proces van gevoelens en reacties, of misschien zelfs een conclusie bereikt.

credits

opening expo: zo 8 dec 2019 om 15 u / di t/m vr van 10 tot 17 u, za & zo van 13 tot 17 u / in samenwerking met Stieglitz 19
thomasvandenberghe.be 

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring