di 5 nov 2019 - 20.00 u

Erhan Demirci

Wa make?
di 5 nov 2019
20.00 u
  • di 5 nov 2019
    20.00 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

“Wa make?” De meest gestelde vraag onder buren en vrienden in de cité. Bij vrienden betekent het eerder: “Hoe gaat het?”, “Wat ben je aan het doen?”, of gewoon: “Heb je eigenlijk al werk?” 

“Wa make?” Het antwoord is meestal: “Goeie, en met u?” 

Maar zijn we allemaal wel ‘goeie’? Zeggen we allemaal wel altijd hoe het echt met ons gaat? Na Komt goed! over de aanslagen in Brussel, zoekt Erhan Demirci nu uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Welke rollen spelen we dagelijks? Of wil hij gewoon zeggen: “Wa make? Ga zitten en luister, we gaan gewoon wa lachen!"

Erhan Demirci was twee jaar lang het vaste voorprogramma van Han solo (eerder in CCHA) en vaste gast in tv- en radioprogramma’s. Zijn eerste avondvullende comedy-show Komt goed! (CCHA, 2017) was meteen een schot in de roos. Daarin nam hij ons met veel humor mee op sleeptouw door het ‘ghetto’ van Brussel. Nu keert hij terug naar de roots: de Limburgse cité, waar hij opgroeide als mijnwerkerszoon. En waar hij bijzonder trots op is!

onderdeel van
ABO6
ABO10

**** Half Brusselaar, half het schoffie uit de cité. In zijn eerste show kon Erhan Demirci het als nieuwe Brusselaar alleen maar over de aanslagen van 22 maart hebben. Deze keer vertelt hij vooral over zichzelf.

De Standaard, 18 maart 2019

credits

tekst & spel Erhan Demirci / regie Han Coucke / support: Tom Cools / © Pieter Verhaeghe
erhandemerci.be & wa-make.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring