wo 18 mrt 2020 - 20.00 u

Hooverphonic

Looking for stars
wo 18 mrt 2020
20.00 u
  • wo 18 mrt 2020
    20.00 u
    concertzaal
    geannuleerd
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Hooverphonic behoeft eigenlijk geen introductie meer. In 1996 verscheen de band rond Alex Callier en Raymond Geerts op de Belgische muziekscène met A new stereophonic sound spectacular, een album dat meteen het pad effende voor een internationale doorbraak. In 2016 verschenen zowel In wonderland en The Best of Hooverphonic, een carrière-overzicht met vintage Hooverphonic-hits als 2 wicky, Eden, Mad about you, The night before en Amalfi.

Eind vorig jaar volgde dan Looking for stars, het 10de album van de groep, met (opnieuw, de 6de intussen) een nieuwe zangeres: de 18-jarige Luka Cruysbergs, winnares van The voice 2017. Eerste single Romantic was meteen een goede indicatie voor de muzikale koers van het vernieuwde Hooverphonic: terug naar de pure essentie, een vintage Alex Callier-compositie met grootse uithalen, rijke schakeringen, subtiele franjes en een meeslepende melodie.

2020 staat voor bijna een kwarteeuw Hooverphonic en ook voor de 6de keer Hooverphonic in CCHA.

onderdeel van
ABO6
ABO10

**** Met Looking for stars moet Hooverphonic niet verder zoeken naar sterren, want ze krijgen er vier." & "**** De aangenaamste, vriendelijkste én spannendste Hooverphonic in jaren.

dansendeberen.be, 15 november 2018 & Humo, 22 november 2018

credits

zang Luka Cruysbergs / bas Alex Callier / gitaar Raymond Geerts / band n.t.b. / © Carl Rottiers
hooverphonic.comCookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring