Novastar (solo)

Word's out tour
ma 9 mrt 2020
20.00 u
  • ma 9 mrt 2020
    20.00 u
    concertzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars needs woman, Because, Cruel heart, Lost & blown away, The best is yet to come en de bloedmooie klassieker Wrong.

Najaar 2018 verscheen In the cold light of Monday. De herfst en winter waarin de plaat in Brighton werd opgenomen schemeren duidelijk door in songs die warmte en tederheid uitstralen. Nieuwe singles als Holly, Cruel heart en Word’s out zijn instant herkenbaar als Novastar grand cru.


Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers terug naar zijn roots. Solo spelen is wat hij het liefste doet. Terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Zo komen de nummers helemaal tot hun recht. Zo werden ze ook geschreven, meestal in het diepst van de nacht.


2010, 2015, 2020… de geschiedenis herhaalt zich in CCHA: op het podium een vleugel en een halve cirkel gitaren, prachtige melodieën vullen de zaal, en centraal in dat alles: Joost Zweegers!

"**** Foutloos parcours, twaalf bedrieglijk simpel klinkende maar gelaagde songs, slim gearrangeerd, met elke klank en frase op de juiste plaats." & "**** Een vervolg op zijn klassieke debuut."
Humo, 9 oktober 2018 & De Standaard, 10 oktober 2018

credits

zang, piano & gitaar Joost Zweegers
novastar-music.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring