vr 27 mrt 2020 - 21.45 u

Lavinia Meijer, harp & Michiel Borstlap, piano

Ghosts - ligconcert - Belgische première
vr 27 mrt 2020
21.45 u
  • vr 27 mrt 2020
    21.45 u
    parketzaal
    geannuleerd
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Na het succes van Canto ostinato van Simeon Ten Holt (Piano day(s) 2018) bieden we een tweede ligconcert aan. Breng dus opnieuw je matjes, matrassen en dekentjes mee. Lay down and listen!

Zij is wereldvermaard als klassieke harpiste, hij toppianist in de internationale muziekwereld. In dit nieuwe  programma vinden Lavinia Meijer en Michiel Borstlap elkaar in muziek van de Amerikaanse componist Philip Glass en de Italiaanse pianist Ludovico Einaudi.

Lavinia Meijer behoort, samen met Anneleen Lenaerts, tot de top van harpisten. Sinds haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika. Ze werkte samen met bekende componisten als Glass en Einaudi en deelde met hen het podium, alsook met Laurie Anderson, Sufjan Stevens en Iggy Pop. Michiel Borstlap vult haar perfect aan met zijn machtig mooi pianospel en zijn eigen composities.

credits

harp Lavinia Meijer / piano Michiel Borstlap / © Marco Bakker
laviniameijer.com & michielborstlap.comCookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring