za 16 mei 2020 - 15.00 u

Sprookjes enzo

Click (3+)
za 16 mei 2020
15.00 u
  • za 16 mei 2020
    15.00 u
    kleine theaterzaal
    geannuleerd
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Click. De betovering duurt een nacht lang, elke nacht, de hele nacht. Een carrousel van dansende, springerige lichtjes in de piste van een circus waar de tijd is blijven stilstaan. Een schommelende kroonluchter, gewichtloos als een droom, een kandelaar op de toppen van zijn tenen, een familie schemerlampjes die verstoppertje speelt terwijl een straatlantaarn naar de zonsondergang glimlacht.

Sprookjes enzo hebben geen GPS nodig om de afrit Hasselt te vinden: Klein duimpje, Wit, In de wolken, Sneeuw, Het rode visje, Aquarium… Telkens weer kon het gezelschap het publiek verbazen met fluweelzachte en ontroerende visuele poëzie.

Na het succes van Lampionaio maakt Sprookjes enzo nu opnieuw een circustheatervoorstelling. Of beter: een lichtgevend acrobatisch sprookje. Kom met lichtjes in je ogen. Sprookjes enzo zorgt voor de lampjes. Click.

credits

idee & scenografie Pietro & Marcello Chiarenza / regie & lichtontwerp Pietro Chiarenza / spel Marco Migliavacca, Pietro Chiarenza & een circusmeisje / in samenwerking met CCBe Antwerpen / © Rune Guneriussen
sprookjes.be


Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring