vr 15 nov 2019 - 19.30 u

Esther de Koning

Ping - Het blauwe uur (8+) - Belgische première
vr 15 nov 2019
19.30 u
  • vr 15 nov 2019
    19.30 u
    parketzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Ping woont samen met haar opa en oma op het eiland. Pings vader is zoek en haar moeder woont in Mexico met haar nieuwe man. Ping gaat vaak naar het strand, al voordat de zon opkomt. Het blauwe uur noemen ze dat. Ze wacht op haar vader. Is hij de zee ingelopen en woont hij nu bij de alienetjes? Wat betekenen die mysterieuze boodschappen die hij stuurt? 

Het duurt Ping allemaal te lang en ze besluit om zelf op zoek te gaan. Ze ontmoet de geheimzinnige Ismaël die het strand af struint op zoek naar schatten. En een pratende, stelende meeuw… Maar is wat Ping vertelt ook echt gebeurd? Buurvrouw Toos zoekt het uit. Daar is ze tenslotte politieagente voor! 

Ping - de miniserie 
Ping beleeft veel avonturen, genoeg voor een serie theatervoorstellingen, geschreven en gespeeld door Esther de Koning. 

Een eerste versie presenteerden we op het Krokusfestival in 2018. Het werd een groot succes, zodanig zelfs dat Ping uitgenodigd werd op het King Festival in Rusland! 

In februari 2019 volgde dan de Belgische première van Ping waarin ze vertelt over haar moeder die naar Mexico vertrekt en haar vader, de niet zo handige klusser Fred. De reacties waren weer overweldigend positief, dus gaan we nu maar wat graag mee met Ping op het tweede deel van haar avontuur. 

Ping - het blauwe uur is een cabareteske, humoristische, tikkeltje absurdistische voorstelling die we graag omschrijven met het spaarzame ‘niet te missen’.      

onderdeel van
familieABO

credits

concept, tekst & spel Esther de Koning / © Branko Popovic 
facebook.com/esther.dekoning.75

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring