wo 5 feb 2020 - 20.00 u

Woodman

2020 - Lubricant for Life
wo 5 feb 2020
20.00 u
  • wo 5 feb 2020
    20.00 u
    parketzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Woodman is het kersverse geesteskind van Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman. De gemeenschappelijke factor? Allen zijn het jonge theatermakers met ervaring, ambitie en vooral heel veel goesting om te maken en te spelen.

Laten we hen gewoon zelf aan het woord:

Schrijf u in voor WOODMAN's Lubricant for life seminar 2020 en vind de gebruiksaanwijzing voor het leven. Met ervaringsdeskundigen als gidsen neemt Woodman je mee op een onvergetelijke reis. Na een jaar van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke struggles heeft ons team de toolkit samengesteld die je leven voorgoed verandert. Die je de regie over je bestaan geeft. Wij verkondigen immers geen dogma, prediken geen rigide methode. Hell, we're not your guru! Lubricant for life biedt je een concreet stappenplan ter creatie van je eigen unieke methode. Het gaat om het vinden van je lubricant. Je glijmiddel om het dagelijks bestaan te smeren. Bereid je voor op een avond vol inspirerende speeches, emotionele getuigenissen en bevrijdende doorbraken!
Tot dan!
Liefs,

Tanya, Joke, Matthias en Thomas van het Lubricant team.

Evelien Bosmans en Joke Emmers behoeven al lang geen introductie meer. Thomas Jansens zag je eerder in CCHA met Maelstrom en de pakkende intieme voorstellingen Brief aan mijn kind en Solidariteit.

Matthias Meersman speelde bij o.a. Theater Malpertuis en Bad van Marie, maar je kent hem misschien ook van de vele gastrollen op televisie (Professor T., Vermist, De Ridder…).

Samen maakten de vier reeds You may now kiss the bride en Lost boys. Nu besluiten ze hun krachten formeel te bundelen als Woodman en tweejaarlijks een productie te maken. Het doel: makers en publiek verbinden en mooie, beroerende verhalen vertellen met een beetje magie.

Bijkomende ambitie: van theater opnieuw een echte belevenis maken.

onderdeel van
ABO6
ABO10

credits

concept, tekst & spel Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman & Tanya Zabarylo / coach Evelien Bosmans / muziek, licht & techniek Iben Stalpaert /  coproductie Het Laatste Bedrijf  / met ondersteuning van Arenbergschouwburg Antwerpen, Belgische Tax Shelter Maatregel & Stad Antwerpen / met dank aan HetPaleis / © Fred Debrock
woodmanspeelt.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring