ma 12 nov 2018 - vr 23 nov 2018

BeHuman - Als een vis in het water

residentie: 12-23 nov 2018
ma 12 nov 2018
-
vr 23 nov 2018
  • ma 12 nov 2018
    -
    vr 23 nov 2018
    HET LAB
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

biografie
Jaouad Alloul (°1985) is een Antwerpenaar met Marokkaanse roots, een gender bender die van opleiding chocolatier is en zich opwerkte tot een vaste waarde in de Belgische drag-scene. Momenteel is hij actief als zanger, performer en spreker. Hij ziet zichzelf als een bruggenbouwer rond thema’s als religie, seksualiteit en hun invloed op onze identiteit en cultuur. Met zijn organisatie BeHuman wil hij taboes doorbreken.


projectomschrijving
Jaouad bleef vaak met onbeantwoorde vragen zitten. Als opgroeiende moslim jongere had die het gevoel dat die geen kritische vragen mocht stellen. Als opgroeiende homojongen had die het gevoel dat die niet zichzelf mocht zijn. In deze muzikale show neemt Jaouad jullie mee in zijn puberteit en zijn gedachtestroom. Voelt hij zich als een vis in het water of net als een vis op het droge?

credits

spel Jaouad Alloul & Kevin Wittoeck / muziek Aiko Devriendt / script Matthias Hellemans

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring