Tik tak slaap

Sanne Zweije/Feikes Huis
10 jan 19
10.30 u - 13.30 u
 • donderdag 10 jan 19
  10.30 u
  parketzaal 2
  Geweest
 • donderdag 10 jan 19
  13.30 u
  parketzaal 2
  Geweest
 • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Pop kan niet slapen. Het is te donker. Tik tak. Mama moet komen. Er moet nog een lichtje aan. Tik tak. Het werkt niet. Mama! Zelfs met alle lichten aan kan pop niet slapen. Mama is moe. Ze is getikt…getakt… dat pop niet kan slapen. Wie denk jij dat eerder in slaap valt, pop of mama?
 

Tik tak slaap is een kleine en charmante voorstelling in een wondermooi miniatuurdecor.
 

Manna Horsting zorgt voor een knappe geluidsband, inclusief klankeffecten als krakende treden en chips. Actrice Lotte Vogel bespeelt pop en speelt ook moeder. En jullie zitten lekker dichtbij!
 

de makers
Theatermaakster Sanne Zweije maakt voorstellingen voor een jong publiek, zowel onder haar eigen naam als bij diverse gesubsidieerde jeugdtheatergezelschappen. In dit geval doet ze dat bij Feikes Huis, het Nederlandse productiehuis voor beeldend theater in de ruime zin van het woord.

figurentheater / 1ste, 2de & 3de kleuter / max. 100 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

concept & regie Sanne Zweije / met Lotte Vogel of Sanne Zweije / compositie & muziek Manna Horsting / vormgeving Andrea Dröes / © Saris & den Engelsman

feikeshuis.nl & sannezweije.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring