vr 29 mrt 2019 - 12.15 u

Tussen 2 lijnen - Pianoboek

Het pianokerkhof van José Luís Peixoto
vr 29 mrt 2019
12.15 u
  • vr 29 mrt 2019
    12.15 u
    boekhandel Grim
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Gerhard Verfaillie, directeur CCHA, heeft ook een passie voor Portugal, pagina’s letteren, joggen/lopen en piano’s. Tijdens de middaglezing van Piano day(s) gaat hij uit van een bijzonder boek dat deze diverse interesses bundelt.
 

Het pianokerkhof lvertelt het leven van het driegeslacht Lázaro, een familie uit Lissabon bij het begin van de 20ste eeuw. Francisco Lázaro heeft echt bestaan en was een Portugese atleet die tijdens de marathon van de Olympische Spelen van 1912 in Stockholm overleed nadat hij dertig kilometer had gelopen. Maar verder is Het pianokerkhof volledig fictief.
 

Het pianokerkhof, een bergplaats van oude piano’s, is in die storm van het leven een schuilplaats. Een plek vol mysteries en geheime geschiedenissen. Het hele verhaal ademt een sfeer van saudade, de typisch Portugese weemoed.

onderdeel van
Tussen 2 lijnen

credits

i.s.m. Boekhandel Grim & Bibliotheek Hasselt Limburg

  

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring