do 17 jan 2019 - 20.00 u

Rituelen

Uitgelezen Hasselt met o.a. Joris Hessels, Katrien De Ruysscher & The Bony King of Nowhere
do 17 jan 2019
20.00 u
  • do 17 jan 2019
    20.00 u
    Smaaksalon
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Uitgelezen Hasselt in het Smaaksalon is ondertussen een vaste waarde geworden. Een vertrouwd panel, met journaliste Anna Luyten en voorzitter van de Bookspot Literatuur prijs Jos Geysels, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Presentatrice Fien Sabbe leidt alles in goede banen.

Samen met gasten Joris Hessels (Radio Gaga) en Katrien De Ruysscher (Thuis), leveren ze commentaar op de literaire actua, geven ze avontuurlijkste leestips en hebben ze het uitgebreid over de 'boeken op tafel': Rituelen van Cees Nooteboom, Grand Hotel van Vicky Baum en Heimat van Nora Krug.

De signalementen!
Jos Geysels: A.F.Th. van der Heijden: ‘Mooi doodliggen’
Joris Hessels: Hannelore Bedert, Lam
Katrien De Ruysscher: Kris Van Steenberge, Woesten


Muzikale gast in deze januari-editie van Uitgelezen is The Bony King of Nowhere. Bram Vanparys is een bijzondere muzikant. Zijn nieuwe album Silent days is een break-upplaat die zich afspeelt in een sonische wereld die we van Vanparys nog niet kenden. Denk aan de wereld van The War On Drugs en Kurt Vile. Die invloeden sijpelen ook door in de lyriek van Vanparys. On repeat als je terug thuis komt, beladen met nieuwe boekentips en heerlijke sounds.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring