cultuurcentrum Hasselt
Tim Tronckoe

Wake me up when it's over

Alex Agnew
do 5 okt 2023 - 20.00 u - 22.20 u
do 5 okt 2023
20.00 u - 22.20 u
  • do 5 okt 2023
    20.00 u - 22.20 u
    concert- & theaterzaal

Het is van 2019 geleden dat Alex Agnew CCHA nog eens deed daveren van het lachen, met zijn show Be careful what you wish for. CCHA is dan ook heel blij om na vier (!) jaar opnieuw de komst van the king of comedy aan te kondigen! 

De laatste jaren verkende Agnew naast zijn comedyshows ook andere horizonten. Zo maakt hij sinds 2018 de uiterst populaire podcast Welcome to the AA en debuteerde hij als host van het programma Fear factor op GoPlay.    

Maar de honger naar optreden voor een live publiek blijft groot. Na de covidepidemie is Agnew back in business! Deze show is dan ook het resultaat dat je krijgt nadat je een komiek twee jaar lang opsluit in zijn eigen hoofd.  

**** Met Wake me up when it’s over maakte Agnew een voorstelling die bewijst waarom hij al twintig jaar alles uitverkoopt op de wei van Werchter na: omdat mensen nood hebben aan de lach van ontlading, ook als het over lastige thema’s gaat.

- HUMO

credits

tekst & spel Alex Agnew / productie Manu Van Heuckelom (Smart-Lab) / setdesign, vormgeving & licht Manu Van Heuckelom & Kristof Blancquaert / visuals & beeldbewerking The Pack Flanders / © Tim Tronckoe