cultuurcentrum Hasselt

Heartscore

Anthony van Gog
vr 18 nov 2022 - 19.00 u - 23.00 u
vr 18 nov 2022
19.00 u - 23.00 u
  • vr 18 nov 2022
    19.00 u - 23.00 u
    DEZE VOORSTELLING IS DOORLOPEND
    Modemuseum
    Geweest

KOOP HIER JE FESTIVALPAS

Met je festivalpas kan je gedurende de hele avond alle voorstellingen bijwonen. Let wel: sommige voorstellingen hebben een beperkte capaciteit, dus kom op tijd!

We vragen veel van ons lichaam, maar wat wil het lichaam óns eigenlijk vertellen? In deze muzikale en fysieke compositie leggen twee performers de meest eerlijke graadmeter van onze staat van zijn bloot: het hart. Gedirigeerd door het ritme van elkaars hartslag, raken hun lichamen steeds meer met elkaar verweven. Lukt het ze om een stem te geven aan het lichaam zonder een beat te missen?

Heartscore is een visuele luisterervaring waarin de dialoog tussen hoofd en lichaam op een intrigerende wijze wordt verklankt. Vanuit een grote fascinatie voor het lichaam, haar processen en haar zeggingskracht zijn deze ‘fysieke partituren’ gecreëerd. In een fysieke partituur staat niet het muziekinstrument, maar het ‘lichaam-als-instrument’ centraal. Op deze manier krijgt het lichaam de kans te spreken, zodat we de kans krijgen naar haar te luisteren om haar te (kunnen) blijven verstaan.

ONTDEK HET HELE PROGRAMMA

 

onderdeel van
Performance night

credits

concept Anthony van Gog / performance Anthony van Gog & Erik van de Wijdeven