cultuurcentrum Hasselt

Kleine verhalen voor grote oren

Audrey Dero
di 2 mei 2023 10.30 u & 13.30 u
di 2 mei 2023
10.30 u & 13.30 u

Bosverhalen. Wolfverhalen. Verhalen om te lachen. Verhalen om te boeien. Verhalen voor kleine en grote  oortjes, voor jonge alsook oudere oogjes.

Kleine verhalen voor grote oren is een spannende en sprankelende voorstelling. Zo’n voorstelling waarvan je denkt dat die in je broekzak past, maar je een reis laat maken doorheen het oneindige land van verhalen. In  deze knappe figurenvoorstelling neemt een verteller jullie allemaal mee van onze theaterzaal naar een andere  wereld. Een (h)eerlijk klein pareltje dat erin slaagt om zonder grote toneelmachinerie klein en minder klein  voluit te beroeren!

de makers
Audrey Dero is een theatermaakster die na haar studies drama op I.N.S.A.S. te Brussel stage liep bij o.a. Agnès Limbos, Isabelle Darras en Les Karyatides. Namen die niet zo bekend klinken in onze oren, maar in Franstalig  België iconen zijn in het figurentheater. Audrey gaat steeds op zoek naar intimiteit in haar werk. Kan dat nog in deze hectische wereld? Met deze Kleine verhalen voor grote oren neemt ze de kinderen van heel dichtbij mee  op reis. Dat deed ze eerder ook al op ons Zonnebloemfestival (CCHA, 2021). 

theater / max. 70 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

spel Audrey Dero / scenografie Griet Herssens / afbeeldingen Jessica Blondiau