cultuurcentrum Hasselt

De grote Limburgse popquiz

Stad Hasselt, Belang van Limburg en CCHA
vr 11 nov 2022 - 20.00 u - 23.30 u
vr 11 nov 2022
20.00 u - 23.30 u
  • vr 11 nov 2022
    20.00 u - 23.30 u
    Parketzaal 1

De inschrijfprijs voor de Limburgse popquiz bedraagt € 20 en geldt per groep. Je kan je per groep inschrijven met maximum vier personen.

De muzikale geschiedenis van Hasselt is rijk. Denk aan Jacques Brel, Roger Baeten, Bedtime for Bonzo, Pukkelpop, Axelle Red, Muziekodroom, Fence, Dana Winner, Stijn Meuris, De Held, Wouter Dewit…
 
In samenwerking met de stad Hasselt en het Belang van Limburg organiseert CCHA een spannende, maar onderhoudende muziekquiz. De nadruk ligt op de lokale popgeschiedenis, maar ook de brede muziekkennis wordt afgetoetst in een spannend, prikkelend gebeuren. Quizmaster Stijn Meuris zal op zijn eigen authentieke manier de avond leiden en animeren.

Naast de theatershow en de Grote Limburgse Popquiz, is er een derde muzikaal geschenk: een luxe boek over de muzikale geschiedenis van Hasselt. Zo krijgt FESTIFIFTY nóg een extra feestaccent en een blijvende herinnering om te koesteren. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Pre-order alvast jouw boek. We verzenden het december 2022.

PRE-ORDER HIER JOUW EXEMPLAAR!

credits