wo 18 sep 2019 - 20.00 u

Wouter Dewit

Try-out concert
wo 18 sep 2019
20.00 u
  • wo 18 sep 2019
    20.00 u
    podium op podium concertzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Na het mooie debuut Everything, you see uit 2015 was CCHA er snel bij om Wouter Dewit een podium te geven: datzelfde jaar speelde hij zijn eerste (!) concert tijdens SPOTS. Iets wat hij nog eens over deed in de oude gevangenis/UHasselt op Piano day 2016. In 2017 stelde hij ook opvolger still voor in CCHA.

Een huiskamerconcert, een muzikale interventie tijdens de finissage van Anton Kusters’ tentoonstelling Yakuza + Mono No Aware én een verhuis later - hij woont intussen zowat in onze achtertuin - is Wouter Dewit tijdens het seizoen 2019-2020 onze eerste muzikale artist in residence. 

Hij repeteert hier en probeert dingen uit met het oog op het nieuwe album here (release 11 oktober!). Maar vooral ook: hij duikt een heel seizoen lang op in de programmering van CCHA:
• een releaseconcert op dinsdag 3 december 2019, in double bill met de Canadees Jean-Michel Blais
• muzikale gast tijdens ZondagGasten #8 op zondag 26 januari 2020 rond het thema ‘stilte’, met ook Lander Deweer en Jan Swerts
• een verrassing op Piano day 2020 op zaterdag 28 maart 2020: Piano day @ de studio
Wouter Dewit Invites... op wo 27 mei 2020: een bijzondere (muzikale) avond waarbij Wouter carte blanche krijgt om al dan niet bevriende artiesten samen te brengen voor een avontuur in intieme setting

Maar nu dus eerst een try-out voor beperkt publiek. Gratis, maar enkel op uitnodiging.  Wil ook jij als eerste nieuw werk horen in een intieme setting? Mail dan nu naar promotie@ccha.be, met vermelding van try-out Wouter Dewit. Ben je bij de gelukkigen, dan word je persoonlijk verwittigd!

credits

piano Wouter Dewit / strijkers Tine Anthonis & Sonja Haering /  percussie, gitaar & elektronica Gaëtan Vandewoude / © Bart Slangen
wouterdewit.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring