wo 27 mei 2020 - 20.00 u

Wouter Dewit

Invites…
wo 27 mei 2020
20.00 u
  • wo 27 mei 2020
    20.00 u
    podium op podium concertzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Na het mooie debuut Everything, you see uit 2015 was CCHA er snel bij om Wouter Dewit een podium te geven: datzelfde jaar speelde hij zijn eerste (!) concert tijdens SPOTS. Iets wat hij nog eens over deed in de oude gevangenis/UHasselt op Piano day 2016, en in 2017 stelde hij ook opvolger still voor in CCHA.

Een huiskamerconcert, een muzikale interventie tijdens de finissage van Anton Kusters’ tentoonstelling Yakuza + Mono No Aware én een verhuis later - Wouter woont intussen zowat in onze achtertuin - is de intussen meest gestreamde Vlaamse muzikant tijdens het seizoen 2019-2020 onze muzikale artist in residence binnen HOMEWORK C33.

Daarom was Wouter Dewit de voorbije maanden dan ook opvallend aanwezig in onze programmering. Van een releaseconcert over gast bij ZondagGasten tot een verrassing op Piano day 2020.

Aan Wouter Dewit de eer nu om het concertseizoen van CCHA af te sluiten. We geven Wouter carte blanche om een bijzondere (muzikale) avond samen te stellen. Met artiesten die hij kent, bewondert, of wil ontdekken. Met artiesten met wie hij al samenwerkte, of dat zou willen doen. Alles kan, niets moet.

Meer info over deze bijzondere avond volgt later via de website en Facebook en in onze nieuwsbrieven. Maar dat het bijzonder zal worden, dat is zeker!

credits

met Wouter Dewit & gasten / © IlliasTeirlinck
wouterdewit.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring