cultuurcentrum Hasselt

Wouter moet meer orde hebben!

Wouter Deprez
wo 29 jan 2025 - vr 31 jan 2025
wo 29 jan 2025
-
vr 31 jan 2025

Wouter Deprez moet dringend zijn leven op orde brengen. Er was nochtans een plan. In de tweede helft van zijn leven zou Wouter orde scheppen in zijn chaos. Geen achterstallige autokeuringen meer, zich eindelijk informeren over de Belgische staatsstructuur, steeds twee gelijke sokken dragen.

Hij zou zijn 12.947 onbeantwoorde mails beantwoorden. Niet meer kwaad worden op chatbots. Verjaardagswensen sturen op de juiste dag. Naar de juiste persoon.

Ook zijn gevoel zou hij ordenen. Emotie in een gepaste dosis: GRAAG! Toegevoegd drama, slachtofferschap, overtollige paniek: NEE DANK U!

Maar toen moesten zijn ogen onder het mes. Wat als Wouter blind wordt? Hoe weet hij dan of hij twee dezelfde sokken draagt? Wat wil hij nog zien voor het licht voor altijd uit gaat? En vooral: hoe bepaal je of paniek overbodig is?

In 2022 stond Wouter Deprez voor het laatst in CCHA met zijn show Speech. In deze gloednieuwe show kan je je opnieuw verwachten aan absurde verhalen die je doen schudden van het lachen. Kom dat zien!

credits

tekst & spel Wouter Deprez / © Jonas Lampens
wouterdeprez.be