cultuurcentrum Hasselt

Un océan d'amour / Een oceaan van liefde (7+)

Compagnie la Salamandre (FR)
za 10 feb 2024 - zo 11 feb 2024
za 10 feb 2024
-
zo 11 feb 2024

Een kantoor. Twee mannen. Grijze stofjassen. Veel werk is er niet, dus… maken ze, om de tijd te doden, papieren bootjes. Maar al vlug gaan ze er helemaal in op en slaat hun fantasie op hol!

Deze twee volwassen kinderen nemen ons mee op een burlesk avontuur dat zich aan de kust afspeelt. ‘Meneer’ gaat elke ochtend vissen, maar die dag niet want dan wordt hij... opgevist. Ervan overtuigd dat haar man leeft, gaat ‘Mevrouw’ hem zoeken; het is het begin van een gevaarlijk avontuur!

Een oceaan van liefde is een fijne poëtische en woordenloze voorstelling met papier-objecten en vooral heel veel liefde en fantasie. Echt een pareltje, liefst te bewonderen voordat de wereldzeeën ons niet langer laten dromen. Vandaar dat we deze kleine odyssee graag nu presenteren op het Krokusfestival.

onderdeel van

credits

concept & spel Samuel Lepetit et Christophe Martin / regie Denis Athimon / naar het stripverhaal Un océan d’amour door Lupano & Panaccione © Éditions Delcourt – 2014 / met steun van Région des Pays de la Loire, Département de Loire-Atlantique, Espace culturel Capellia, La Chapelle sur Erdre – Centre culturel la Conserverie, Saint-Gilles Croix de Vie - Bouffou Théâtre, Hennebont / © Stéphane Michel
cie-lasalamandre.com