cultuurcentrum Hasselt

Zullen we samen

toutpetit
do 29 sep 2022 - vr 30 sep 2022
do 29 sep 2022
-
vr 30 sep 2022

Zullen we samen… is een heel bijzondere kleutervoorstelling! De voorstelling speelt zich namelijk niet af in ons cultuurcentrum maar in een woonzorgcentrum. Speciaal voor FESTIFIFTY werkt CCHA samen met MoMeNT en  tout petit aan een voorstelling die generaties samenbrengt. 

In Zullen we samen… staat de ontmoeting tussen twee dansers maar ook tussen jonge kinderen, hun juffen of meesters én senioren voorop. Alle generaties genieten immers samen van een voorstelling waarbij twee
dansers elkaar uit evenwicht brengen, in de lucht tillen en weer opvangen…  Bij aanvang neemt het publiek plaats  tegenover elkaar rond het speelvlak. Op deze manier kijken ze niet alleen naar de dansers, maar ook naar  elkaar. Na de voorstelling gaan kinderen, leerkrachten en senioren samen op ontdekking. Samen kijken en samen spelen, dat staat centraal.

de makers
tout petit is een dansgezelschap dat creëert vanuit Leuven en Hasselt en is ondertussen een vaste waarde geworden binnen CCHA en onze werkplek HET LAB. Choreografen Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers creëerden eerder vijf straffe dansvoorstellingen voor jong publiek die allemaal al bij ons te zien waren met o.a. licht! CCHA, 2017), luid (CCHA, 2019) en DRRRAAI (CCHA, 2020). Vorig seizoen hadden we ook enkele klasjes te gast voor Niet vallen (CCHA, 2022).

theater / max. 40 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

choreografie Ilke Teerlinck / dans Ilke Teerlinck & Gold Mayanga / muziek Koen Brouwers  / scenografie Erki De Vries / bewegingsadvies & dramaturgie Lies Cuyvers & Ciska Vanhoyland / beeld Ciska Vanhoyland / met dank aan deRUIMTE & HET LAB
toutpetit.be