cultuurcentrum Hasselt

EXIT (8+)

Circumstances / Piet Van Dycke
do 16 feb 2023 - zo 19 feb 2023
do 16 feb 2023
-
zo 19 feb 2023

In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren bewegen vier figuren in en door de ruimte. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. Ze  komen toe en vertrekken, ontmoeten en verlaten, verschijnen en verdwijnen. Ze houden elkaar in evenwicht,  maar brengen elkaar ook uit balans. Een flirt met het risico!

We bewegen ons als mens sowieso altijd voort. Maar wat als je altijd ‘onderweg’ bent en nooit ergens kan  thuiskomen? En wat met de spanning tussen individu en groep? EXIT is een spannende, uitdagende en fysieke  circus- en dansvoorstelling waar beweging en acrobatie samenvloeien.

de makers
Circumstances is het gezelschap van Piet Van Dycke. Hij studeerde als choreograaf af in Tilburg en werd onlangs verkozen tot ‘meest beloftevolle maker’. Hij is superactief bij fABULEUS en Cie Woest, maar we kennen  hem ook van Zozoöfzo (CCHA, 2020) en Dummies (Krokus aka Zonnebloemfestival 2021) door dOFt.

theater / max. 120 / leerling € 4 / individueel € 8

 

 

credits

concept & choreografie Piet Van Dycke / performers Christopher Mc Auley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner & Will Blenkin / muziek Bastiaan van Vuuren / dramaturgie Marie Peeters / installatie Arjan Kruidhof & Arjen Schoneveld / coproductie Festival Circolo, DansBrabant, Theater op de Markt, HET LAB Hasselt, Circ’uit, Miramiro & Cirklabo
www.circumstances.be