cultuurcentrum Hasselt

Mammoet (5-24 maand)

Klankennest
zo 1 mei 2022 - 09.30 u - 15.00 u
zo 1 mei 2022
vanaf 09.30 u

Mammoet is een levensgrote muziekmobiel, een poëtisch belevingsparcours, een interactieve geluidsinstallatie. Een danser, een percussionist en een zangeres zorgen voor een tedere, zachte en speelse voorstelling waarin de allerjongsten mogen voelen, rusten, kijken en spelen. Soms is er beweging, soms geluid. Soms stilte, dan weer prikkels. Een zachte, geborgen plek vol klank, ritme en beweging waarin de kleintjes kunnen wegdromen.

Mammoet nodigt jonge kinderen en hun ouders uit om te experimenteren en in dialoog te gaan met muziek, geluid, zintuigelijke ervaringen, beweging en beeldende kunst.

Klankennest, onder de artistieke leiding van Liesbeth Bodyn, stond voor het eerst op ons podium tijdens Krokusfestival 2020 met het uiterst gesmaakte Specht. Op de Kunstendag voor kinderen in november 21 konden jullie van Manta genieten. Reden genoeg om ze een derde keer uit te nodigen!

Kruimeldieven is een nieuw CCHA-project: een speels en boeiend weekeinde speciaal voor baby’s en de allerkleinsten. De eerste editie was gepland voor 2020 (maar je weet wel), dan voor 2021 (idem), dus nu gaan we voluit voor begin mei 2022. 

AANDACHT
1. Gelieve de leeftijd van de kinderen te respecteren! Door de eigenheid van de voorstelling vragen we geen kinderen ouder dan 2 jaar mee te nemen in de voorstelling.
2. Om de sfeer optimaal te bewaren kunnen maximaal 18 baby's/peuters + ouders (max. 2 volwassenen per kind) de voorstelling bijwonen.

onderdeel van
Kruimeldieven

credits

concept Liesbeth Bodyn & Jeroen Van Der Fraenen / zang Liesbeth Bodyn / scenografie Jeroen Van Der Fraenen / textielontwerp Evelien Verhegge / trompet, percussie & zang Tine Allegaert / dans & zang Myrte Vandeweerd
klankennest.be